• Kastamonu Üniversitesi
  • +90 366 280 16 24

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Kastamonu Üniversitesi TÖMER tarafından düzenlenecek olan Türkçe Hazırlık Kursuna katılmak isteyip Kastamonu Üniversitesi öğrencisi olmayan ve ülkelerinden çıkışta vize alabilmek için davet mektubu talep eden kursiyerler için davet mektubu gönderimi başlamıştır.

Davet mektubu talep eden kursiyerlerin llk olarak aşağıda belirtilen banka adresine 650 USD (altıyüzelli amerikan doları) kurs ücretini yatırmaları gerekmektedir.

• Banka Adı: T.C. Ziraat Bankası A.Ş.
  • Alıcı Hesap Adı: KUTOMER
  • IBAN NO: TR77 0001 0001 5164 8551 71 5004
  • BIC Kodu: TCZBTR2AXXX

! Ödeme belgesini This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta ile göndermeyen kursiyerlerin davet mektubu talebi olumsuz yanıtlanacaktır.

!     Kursiyerin kursa katılamaması durumunda ücret iadesi talep edebilmesi için 18 yaşından büyük olması, vize talebinin red edildiğni belgelemesi, kurs ücretini kendi adıyla yatırmış olması ve kurs ücretinin iade edilebileceği Uluslararası Bankacılık Sisteminde yer alan bir bankada dolar hesabı bulunması gerekmektedir.

!  Türkçe Hazırlık Kursumuz 18.10.2021 tarihinde başladığından adınıza düzenlenen "Davet Mektubu" 15.10.2021 tarihine kadar geçerli olacaktır. Bu tarihten sonra yapılacak olan vize başvurularında "Davet Mektubu" geçersizdir.

Ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra aşağıdaki formu eksiksiz, doğru ve güncel bilgilerle doldurarak başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde davet mektubu talep formunda belirtmiş olduğunuz e-posta adresine davet mektubunuz gönderilecektir.

Davet Mektubu Talep Formu için Tıklayınız