21.12.2020 C1 SEVİYESİNDE TÜRKÇE YETERLİK SINAVI

Merkezimiz tarafından 21.12.2020 tarihinde Türkiye saati ile 14:00’da C1 seviyesinde Türkçe Yeterlik Sınavı Düzenlenecektir.

18 Aralık 2020 Saat 13:00’a kadar aşağıdaki linkte yer alan formu doldurarak sınava kayıt olabilirsiniz. Sınava Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayınız

Üniversitemize 13 Kasım 2020 tarihinden sonra kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrenciler girebilir.
*30 Eylül 2020, 08 Ekim 2020 ve 13 Kasım 2020 Tarihlerinde Düzenlenen C1 Seviyesinde Türkçe Yeterlik Sınavına Katılan Öğrenciler Bu Sınava Katılamazlar!

Pandemi sürecinde alınan önlemler nedeniyle 21 Aralık 2020 tarihli C1 seviyesinde Türkçe Yeterlik Sınavı online olarak gerçekleştirilecektir. Sınav iki aşamalı olarak düzenlenecek olup;

2. aşamada çoktan seçmeli sınavı başarı ile tamamlayan öğrenciler online telekonferans uygulaması (Google Meet) ile mülakata alınacaktır. 2. aşamada öğrencilerin sınava girebilmesi için “sorunsuz internet bağlantısı, çalışır durumda bir bilgisayar, web kamerası, mikrofon ve hoparlöre” ihtiyaçları olacaktır.